Les Benjamins x adidas iş birliği
MODA

Les Benjamins x adidas iş birliği

Les Benjamins, Nişantaşı flagship mağazası yeniden açılırken adidas ile ‘Değişim Takım İşidir’ kampanyası dahilinde gerçekleşen iş birliği ile sokak kültürü ve sneaker dünyasına hızlı bir geri dönüş yaptı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Haziran 2020

adidas Originals, ikonik sneaker modeli Superstar'ın 50. yaşını kutluyor. 50 yıllık bir kültür birikimiyle Superstar, sınırları zorlayanları ve limitleri aşanları kutlayarak adidas Originals'ın 'Değişim Takım İşidir' kampanyasına ilham oluyor. Müzik, moda, spor ve sanat dünyalarından ezber bozanları bir araya getiren adidas Originals, değişimin tek başına gerçekleşmediğini gösteriyor. adidas Türkiye Class of 2020 projesi dahilinde Les Benjamins kurucu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın'ın ev sahipliğinde bir Superstar online workshop'u organize edildi.

İstanbul'un 12 popüler "sneaker head"inin bir araya geldiği dijital workshopta katılımcılar Bünyamin Aydın'ın da yönlendirme ve tavsiyeleri ile kendi adidas Superstar'larını kişiselleştirdiler. Bu özel iş birliğinden ortaya çıkan 12 adet kişiselleştirilmiş Superstar Les Benjamins Nişantaşı flagship mağazası vitrininde sergilenecek.