Katie Holmes'dan ilham Alan Bieber, Kaşmir Büstiyeriyle
MODA

Katie Holmes'dan ilham Alan Bieber, Kaşmir Büstiyeriyle

Khaite büstiyer, Katia Holmes'den Hailey Bieber'ın Jacquemus tarzına ilham oldu. Katie Holmes'un efsanevi kaşmir sütyen ve hırka anını, LA'de Kendall Jenner ile alışverişe çıkarken giydi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ekim 2020

Hızlı bir hatırlatma yapacak olursak, Hollywood yıldızı Holmes, New York'ta sade bir şıklık sergilemesinin ardından, Khaite'de bir saat içinde hızla tükenen bej kaşmir büstiyer ve hırka kombinasyonu çok konuşulmuştu. 2019'un en çok aranan giyim parçalarından biri de bej kaşmir oldu.

Kaşmirini kot pantolon ve büyük boy güneş gözlükleriyle kombinleyen Holmes, omzundan düşen hırkasıyla da yazdan sonbahara geçiş için mükemmel bir örnek oldu.

Valensole Mohair-Blend Bralette Jacquemus

Bir yıl sonra, Bieber benzer bir kombinasyonla Kendall ile alışverişe çıktığında giydi, düğmeleri olmayan bir hırka seçerek de stili tazeledi. Modelin versiyonu, minimalist kaşmiri ortaya çıkarmak için açık olan hırkası ile birlikte, altın buğday renginde Jacquemus büstiyeriydi. Ayrıca yüksek belli kot pantolon, örgülü kahverengi kemer ve kare burunlu turuncu topuklu sandalet giymişti. Bu arada, Kendall, beyaz bir atlet ve yüksek belli, geniş paçalı bir kot pantolonlaydı.

Holmes'un görünüşü hızla sosyal medyada popüler oldu, Instagram'da birçok paylaşım ve kıyafeti hakkında tweet atılmasının ardınan, markada satışlar yüzde 217 arttı ve büstiyer hala Khaite'in şimdiye kadarki en çok görüntülenen ürünü. Ardından, Khaite'in triko bölümünde bir kez daha alışveriş yaptıktan sonra zahmetsizce şık ve mevsim geçisine uygun yeni parçalarıyla, bu kez bol kesim kot pantolon ve beyaz spor ayakkabılarla eşleştirdiği straplez beyaz örgü üstünü tercih etti.