Chloé'nin Yeni Kreatif Direktörü Gabriela Hearst
MODA

Chloé'nin Yeni Kreatif Direktörü Gabriela Hearst

Uruguay doğumlu tasarımcı, Fransız lüks markasının tasarımcısı Natacha Ramsay-Levi'nin yerini aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Aralık 2020

Chloé, Gabriela Hearst'ı yeni kreatif direktörü olarak duyurdu. Kendi adını taşıyan markasıyla New York merkezli tasarımcı Natacha Ramsay-Levi'nin yerini aldı ve Stella McCartney, Phoebe Philo, Clare Waight Keller ve kurucusu Gaby Aghion da dahil olmak üzere Fransız lüks markasının başındaki saygın bir kadın tasarımcı kadrosuna katıldı.Hearst yaptığı açıklamada, "Chloé gibi bir evin bana emanet edilmesi fırsatı için minnettarım" dedi. "Natacha Ramsay-Levi ve ondan önce gelen ve Gaby Aghion'un amaca yönelik vizyonunu geliştirmeye yardımcı olan diğer tüm olağanüstü tasarımcılara minnettarım."

Hearst'ün Richmonte'a ait markaya katılacağına dair söylentiler, bu yılın başlarında, aynı adı taşıyan tasarımlarının 2021 bahar sezonu için Paris Moda Haftası'na taşıdığında ortaya çıktı. Keskin takım elbise, renk bloklu örgü elbiseler ve el örgüsü kaşmir panço koleksiyonunu piyasaya sürdü. Canlı ve şık looklar, Chloé'nin dikkatini çeken rafine bohemliği mükemmel bir şekilde yansıtıyordu.

Uruguay'da doğup bir çiftlikte büyüyen Hearst, tasarımlarına da sürekli olarak binicilik motiflerini aşıladı. En ikonik baskısı at olan bir ev için daha mükemmel bir uyum olabilir mi? Bu fırsat, Hearst'ın moda endüstrisinde çevresel sorumluluğu teşvik etmeye olan bağlılığıyla birlikte, onu rakiplerinin arasından listenin başına koydu.