Kopenhag Moda Haftası 2021 Sonbahar/Kış Takvimi Açıklandı
MODA

Kopenhag Moda Haftası 2021 Sonbahar/Kış Takvimi Açıklandı

2-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kopenhag Moda Haftası, 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını sergileyecek 33 markanın yer aldığı resmi programı yayınladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Aralık 2020

Üç günlük sürecek olan Kopenhag Moda Haftası, Ağustos 2020 baskısında görülen hibrit formatının bir devamı olacak ve küresel pandemi nedeniyle "devam eden kısıtlamalara uymak" için "çeşitli yenilikçi formatlar" içerecek.

Kopenhag Moda Haftası yaptığı açıklamada, "Tüm katılımcı markaların ve misafirlerin güvenliğini en üst düzeyde sağlamak için çok çalışacağını" vurgulayarak, tüm marka vitrin formatlarının yeni yılda duyurulacağını sözlerine ekledi.

Kopenhag Moda Haftası CEO'su Cecilie Thorsmark şunları söyledi: "Kopenhag Moda Haftası, Covid-19'un hızla yayıldığı ve daha sıkı kısıtlamalarla karşı karşıya olduğumuzun tamamen farkında ve elbette herkesin güvenliğini sağlamak için tüm önlemleri alacağız. Aynı zamanda moda haftası, sektöre satış, halkla ilişkiler ve büyüme açısından gerekli fırsatları sağlıyor. Önceden üretilmiş filmlerden fiziksel ve canlı olarak yayınlanan prodüksiyonlara kadar markaların ne olursa olsun katılmasına olanak tanıyan uygulanabilir bir hibrit format geliştirdiğimize eminiz."

Açılış şovu, yaratıcı yönetmen Hampus Bernhoff liderliğindeki İsveçli erkek giyim markası Schnayderman'dan olacak. Bu, resmi programın bir parçası olarak markanın ilk vitrini ve etiketin hem erkek hem de kadın giyimini sergilemesine izin verecek.

Katılan diğer markalar arasında Rotate Birger Christensen, House of Dagmar, Wood Wood, Ganni, Stine Goya, Holzweiler, 7 Days Active, Gesture, Rains, Mark Kenly Domino Tan, Rixo, and Stand Studio bulunuyor. Etkinliğin kapanışını ünlü Danimarkalı tasarımcı Henrik Vibskov yapacak.