The North Face x Gucci Koleksiyonu Hazır
MODA

The North Face x Gucci Koleksiyonu Hazır

The North Face ile Gucci, her iki markanın da geçmişini ve mirasını kutlayan bir koleksiyon için bir araya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Aralık 2020

Gucci ile The North Face iş birliğiyle oluşturulan yeni koleksiyon görücüye çıktı. Erkek ve kadın koleksiyonunda hazır giyim, yumuşak aksesuarlar, valiz ve ayakkabıların yanı sıra, The North Face'in dış mekan uzmanlığına referans olan çadır ve uyku tulumları da bulunuyor.

Hazır giyim koleksiyonunda sadece dolgulu montlar, ceketler ve yelekler değil, aynı zamanda gömlek, etek ve tulum da bulunuyor. Dış giyim ve ekipmanlar ise The North Face'in 70'lerdeki orijinal tasarımlarına dayanıyor.

The North Face ile ortaklaşa oluşturulan birkaç renkli çiçek baskısı ile yeni bir The North Face x Gucci logosu çalışıldı. The North Face'in üç kavisli çizgisini ve Gucci'nin imzası olan yeşil-kırmızı-yeşil Web şeridini içeren bu birleşik logo için de özel bir etiket yaratıldı.

Proje kapsamında 70'lerden günümüze puffer ceket, aksesuar ve çadır gibi outdoor markasının anahtar parçaları Alessandro Michelle bakışıyla tekrar yorumlanıp Daniel Shea tarafından Alp dağlarında fotoğraflandı.

Koleksiyon 29 Aralık'tan itibaren Çin'deki Gucci Pins'de piyasaya sürülecek ve Ocak ayının ilk haftalarında dünyanın dört bir yanında satışa çıkacak. 23 Aralık'tan itibaren, bazı ülkelerde Gucci.com'daki koleksiyona erken erişim için özel bir online çekilişe katılabilirsiniz.