Burberry Mirasını Future Archive'e Aktardı
MODA

Burberry Mirasını Future Archive'e Aktardı

Burberry, geçmişinden ilham alan ve sınırlı sayıda üretilen Future Archive koleksiyonunu piyasaya sürdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ocak 2021

Burberry, markanın dış giyimdeki zengin mirasından esinlenen, bir giyim ve aksesuar koleksiyonu olan "Burberry's Future Archive"i tanıtarak 2021'e başlıyor. Dınırlı sayıda üretilen "Burberry's Future Archive" markanın mirasından ilham alıyor.

Kısa süre önce moda öğrencilerine artık kumaş bağışlama planlarını da duyuran Burberry, plato ve ceketlerin yanı sıra şapka, sırt çantası ve atkılar gibi lüks işçilikli aksesuarlardan oluşan Future Archive koleksiyonu için arşivlerinden bolca yararlandı.

Kapsül koleksiyonu, hem kadın hem de erkek giyim tarzlarında yeniden tasarlanmış trençkotlar ve kapitone ceketleri içeriyor. Tüm parçalar bu özel koleksiyon için özel olarak yaratıldı ve bazı özel stiller sadece 150 parçalık bir üretimle sınırlıydı.

Tasarımında klasik, ancak uygulamasında modern ve şık olan Riccardo Tisci, hem giysinin ayrıcalığını hem de Burberry'nin yeni mirasını vurgulamak için koleksiyonun her parçasına benzersiz ürün numaraları ekleyerek evin tarihini ve benzersizliğini yansıtıyor.