Louis Vuitton Twist Yeni Modelleriyle Sahnede
MODA

Louis Vuitton Twist Yeni Modelleriyle Sahnede

İlk olarak 2015 Cruise şovunda tanıştığımız ve bu süreçte gerçek bir ikon haline gelen Twist, bu kez yepyeni modelleriyle sahneye çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ocak 2021

Çantaya ismini veren döner bir mekanizma yardımı ile Louis Vuitton baş harflerinden oluşan LV'den V'ye dönüşen tokası, Epi deri ile modern bir şekilde harmanlanıyor. Amerikalı aktris ve marka dostu Laura Harrier'in yüzü olduğu Louis Vuitton Twist, Maison'un en yüksek seviyedeki zanaat anlayışını ve DNA'sını birebir yansıtıyor.

2021 bahar sezonunda, güçlü siyah, soft pembe, parlak turkuaz ve zarif bej tonlarıyla oldukça coşkulu, narin ve canlı renk skalasıyla çok farklı stillerdeki kadınların gardıroplarına uyacak şekilde yenilen Twist, her sezon bizlere yepyeni bir sürpriz yapmayı başarıyor.

İnce bir zincir veya Monogram çiçekleriyle işlenmiş geniş omuz askısı ve hatta deri sapıyla, omuz ve el çantası veya çapraz çanta olarak sonsuz stilde kullanılabiliyor. İnovatif bir varyasyon ile bu ikonik çantanın kenarına eklenen örgü yorumu Braided Twist ise ince işçilik ve detaylarıyla arz-ı endam ediyor.