Bridgerton Gardıroplarımıza Şimdiden Etki Ediyor
MODA

Bridgerton Gardıroplarımıza Şimdiden Etki Ediyor

Netflix dizisi Bridgerton 2021'in ilk moda trendini oluşturdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ocak 2021

Kanepede her zamankinden daha fazla zaman geçirmemizin teşvik edildiği bir dönemde, televizyon programlarının gardıroplarımızı, genellikle trendleri belirleyen podyumlardan ve sokak stili setinden daha fazla etkilemesi şaşırtıcı değil.

Netflix'in popüler dönem draması Bridgerton sayesinde 2021'de çoktan yükseldi. Sosyal alışveriş hizmeti Like To Know It'e göre, Bridgerton'un ekranlarımıza girmesinden bu yana korse aramaları yüzde 1000 arttı.

Site, hem 'korseler' hem de 'korse elbiseler' aramalarında özellikle artış görürken, kiralık moda platformu Hurr, Zimmermann ve Rejina Pyo korse elbiseleri kiralayan kullanıcılarla trende yeniden bir ilgi gördü.

Bridgerton, Netflix'in en çok izlenen dizilerinin arasına girmeyi başardı. Yayın devine göre, Shondaland serisinin Noel Günü'ndeki ilk çıkışından itibaren 28 gün içinde 63 milyon haneye ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu, onu tüm zamanların en büyük beşinci Netflix orijinal dizisi açılışı yapıyor. Dizi ayrıca, Netflix'in 76 ülkedeki ilk 10 sıralamasında bir numaraya ulaştı.

Senaryo, Julia Quinn'in Bridgerton aile romanı serisinden uyarlandı. Dizi, güçlü Bridgerton ailesinin en büyük kızı olan Daphne Bridgerton'ı (Phoebe Dynevor), Regency London'ın rekabetçi aşk dünyasına ilk kez girerken izliyor.