Londra Moda Haftası Online Düzenlenecek
MODA

Londra Moda Haftası Online Düzenlenecek

Londra Moda Haftası Şubat ayında başlayacak, ancak yalnızca dijital ekranda canlı seyirci olmadan gerçekleştirilecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Ocak 2021

British Fashion Council, Şubat ayındaki Londra Moda Haftası'nın yalnızca dijital bir etkinlik olarak devam edeceğini doğruladı. Tüm gösteriler, sunumlar ve kurulumlar canlı bir seyirci olmadan gerçekleşecek.

19-23 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Londra Moda Haftası için organizatörler, dijitale geçme kararının yalnızca İngiltere'deki corona virüs karantina önlemlerinin geri dönüşünü takip ettiğini söyledi.

British Fashion Council yaptığı açıklamada, "Londra Moda Haftası ile ilgili olarak, bir halk sağlığı acil durumunun mevcut arka planını göz önünde bulundurduk. Organizasyonun önceliği, moda işletmelerinin Covid konusunda güvenli bir şekilde faaliyet göstermeye devam etmeleri için bir yol bulmaktı."

Londra Moda Haftası tasarımcıları koleksiyonlarını filme alıp fotoğraflayabilecekler, ancak British Fashion Council bunların artık davetli bir izleyici olmadan gerçekleşmesi gerektiğini ekledi.

Londra Moda Haftası, yeni içerik sergileyen ve yeni koleksiyon satan tüm tasarımcıların yıl boyunca tanıtılacağı dijital platformu LondonFashionWeek.com'da yayınlanacak.

Şubat programı henüz yayınlanmadı, bunun yerine web sitesinde sadece Erdem, Bora Aksu, Bethany Williams, Eudon Choi, Daniel W. Fletcher, Edeline Lee, Edward Crutchley, Mark Fast, Richard Quinn, Rixo, Temperley London and Richard Malone'ı içeren bir dizi tasarımcı yer alıyor.

Paris Erkek Moda Haftası, Paris Haute Couture Haftası ve Kopenhag Moda Haftası da sadece dijital olarak yapılacak.