Versace'nin Modern Medusaları
MODA

Versace'nin Modern Medusaları

Hailey Bieber, Kendall Jenner ve Precious Lee, Versace İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonundan Versace La Medusa çantanın tanıtımı için objektif karşısına geçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Ocak 2021

Versace'nin La Medusa çantası için Mert Alaş & Marcus Piggott'a poz veren Hailey Bieber, Kendall Jenner ve Precious Lee deniz altı temasıyla fotoğraflandı.

Donatella Versace yaptığı açıklamada, "Bu görüntülerle modern Medusa'yı tasvir etmek istedim. Aslında, birçok yüzün birbirinden ne kadar büyük ölçüde farklı olabileceğini ve her kadının gerçekte Medusa olabileceğini vurgulamak..." dedi. "Hepimiz, farklılıklarımız ve benzersiz karakterlerimizle kendimizi olmaya karar verdiğimiz şekilde ifade edebiliriz. Aynı şey tabii benim için de geçerli. Cinsiyet farklılıklarının artık önemli olmadığı bir dünyada yaşıyoruz ve bize daha önce hiç olmadığı gibi bir tür özgürlük verildi. Onu kullanalım ve iyi kullanalım!" dedi.

Donatella Versace ve Ferdinando Verderi'nin yaratıcı yönetmenliği ile Mert ve Marcus tarafından fotoğraflanan kampanya, markanın 2021 İlkbahar pistinde öne çıkan La Medusa çantasını öne çıkarıyor. Modeller, eylül ayında pistte görülen nemli saçların ve nemli cildin yanı sıra bol miktarda denizden ilham alan aksesuarlarla birlikte, bahar serisinden Trésor de la Mer görünümüne sahip.