Loewe x Studio Ghibli: My Neighbor Totoro koleksiyonu
MODA

Loewe x Studio Ghibli: My Neighbor Totoro koleksiyonu

İspanyol moda evi Loewe ile Japon film stüdyosu Studio Ghibli My Neighbor Totoro koleksiyonunu oluşturdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Ocak 2021

Loewe, Japon film stüdyosu Studio Ghibli ile iş birliği yaparak, kült klasik film My Neighbor Totoro'dan karakterler ve fantastik manzaralar içeren ilginç bir koleksiyon oluşturdu.

Yaratıcı yönetmen Jonathan Anderson başkanlığındaki İspanyol moda evi, işbirliğinin "kendi dillerimizde ifade edilen zanaat ve zanaat tekniklerine olan karşılıklı sevgiden" doğduğunu açıklıyor.

Koleksiyon, My Neighbor Totoro'nun şiirini ve yakınlığını, Mei ve Satsuki'nin büyülü Totoro ile dostluğunun hikayesini kutluyor.

Anderson, "Sadece Totoro'yu hayata geçiren değil, aynı zamanda maskotu olarak tanımlayan Studio Ghibli ile işbirliği süreci hem bir ayrıcalık hem de yaratıcı bir karşılaşma oldu. Loewe ve Komşum Totoro arasındaki bağlantı ise, doğa, dış dünya ve sürekli bir icat duygusu ile karşılıklı. Doğanın insanlık için önemi bu zor zamanlarda herkesin aklında. Çevre ile uyum içinde yaşamanın yollarını bulmak ortak bir görev." dedi.

Filmde yer alan karakterler ve manzaralar koleksiyonda baskılar, jakarlı içler, deri kakmacılık ile elle boyanmış motifler olarak yorumlandı. Bu tasarımlar, tişörtler, kapüşonlu sweatshirt'ler, süveterler, pantolonlar ve motorcu ceketlerinde hayat buldu.