Ralph & Russo Couture Sunumunu İptal Etti
MODA

Ralph & Russo Couture Sunumunu İptal Etti

Londra merkezli couture ve hazır giyim şirketi Ralph & Russo, devam eden salgınla ilgili endişelerin ardından 2021 İlkbahar Couture sezonunda sunum yapmayacaklarını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Ocak 2021

Tamara Ralph ve Michael Russo, 2021 için couture sunumlarını iptal ettiklerini açıklayarak şunları söyledi: "Covid 19 durumu kötüleştikçe ve Covid kısıtlamaları nedeniyle İlkbahar/Yaz 2021 Couture koleksiyonumuza ve sunumumuza devam etmeme kararı aldık."

Haber, Fédération de la Haute Couture et de la Mode'un Paris Erkek Moda Haftası ve Haute Couture Haftası'nın ülkedeki Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle izleyiciler olmadan devam edeceğini açıklamasından birkaç gün sonra geldi.

Ralph & Russo, Temmuz 2021'den sonra Couture koleksiyonunu sergileyecek. Ralph & Russo geçen sezon Temmuz 2020'de couture koleksiyonunu ilk kez sanal olarak ve özel bir marka avatarı kullanarak hayata geçirmişti.

Jean-Paul Gaultier de Couture Koleksiyonunu Erteledi

Ralph & Russo, resmi programda bulunmayan tek marka değil, Jean-Paul Gaultier ayrıca Sacai'nin Chitose Abe tarafından çok beklenen bir defalık couture koleksiyonunu sergilemeyi erteledi.

Fransız modacı geçtiğimiz Mart ayında, Ocak 2020 couture gösterisinin sonuncusu olacağını açıklayarak sektörü şok etmişti. Gaultier moda evi de her sezon kodlarını yorumlaması için yeni bir tasarımcıyla özel bir koleksiyon hazırlayacakları yeni bir strateji duyurdu. Japon tasarımcı Abe, Gaultier'in ilk konuk tasarımcılarından biri.

Bu ertelemeler, Balenciaga'dan couture'a geri dönüşünü de içerecek Temmuz programının daha çok beklenen bir olay olacağı anlamına geliyor.