Alber Elbaz'ın AZ Factory'si 26 Ocak'ta Geliyor
MODA

Alber Elbaz'ın AZ Factory'si 26 Ocak'ta Geliyor

2015 yılında Lanvin'den ayrılan Alber Elbaz, yeni markası AZ Factory ile 26 Ocak'ta moda dünyasına kesin geri dönüş yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2021

Lanvin'in övgüye değer tasarımcısı ve eski kreatif direktörü Alber Elbaz, yeni hazır giyim markası AZ Factory'yi 26 Ocak'ta Fransız moda endüstrisinin yönetim organı Fédération de la Haute Couture et de la Mode'un davetli bir üyesi olarak görücüye çıkaracağını duyurdu.

Karantinada olduğu süre boyunca tasarlanan ve lüks şirketler grubu Richemont tarafından desteklenen AZ Factory, dijital olarak prömiyer yapacak. Elbaz'ın ev sahipliği yaptığı bir söyleşi şovunu merkez alan The AZ Factory World Tour tarafından takip edilecek.

Elbaz yaptığı açıklamada, "Yıllardır önemsemek için bir moda sıfırlaması hayal ettim ve bu rüya bugün insanların bir arada olamayacağı bir zamanda daha da anlamlı. Dünya hızla değişiyor ve hepimiz yeni davranışlara ve duygulara uyum sağlıyoruz." dedi.

Alber Elbaz'ın tamamen kendi vizyonunu yansıttığı markası AZ Factory, 26 Ocak'ta görücüye çıktıktan sonra 27 Ocak'ta e-ticaret devleri Net-a-Porter ve Farfetch üzerinden satışa sunulacak.