Adidas by Stella McCartney: Futureplayground
MODA

Adidas by Stella McCartney: Futureplayground

Adidas by Stella McCartney, sanatçılar tarafından geliştirilen ilk koleksiyonu sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ocak 2021

Adidas by Stella McCartney, dünyamıza ve çevreye bir saygı duruşu niteliğindeki İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunun iki bölüm halinde yayınlanacak ilk bölümünü sundu. "Futureplayground" adlı ilk bölüm, Netti Hurley, Monika Mogi ve Anna Pollack gibi sanatçıların yanı sıra Madonna'nın kızı Lourdes Leon gibi aktivistlerin yaratıcı yönetmenliğinde geliştirildi.

Stella McCartney koleksiyon hakkında; "Günümüz gençleri yaratıcı fikirlerle dolu ve inanılmaz enerjiye sahipler. Bu bilinçli kampanyayı hayata geçirmeye dahil olan dünyanın dört bir yanından yönetmenler ve sanatçılar, hem kendi geçmişleri hem de inançları açısından inanılmaz derecede çeşitli." ifadelerini kullandı.


Madonna'nın kızı Lourdes Leon koleksiyona katkıda bulunanlar arasında.

Koleksiyon, sokak sporlarından ve özellikle bayan kaykay ekiplerinin zıt ve etkileyici baskılarından ilham aldı. En son malzeme teknolojilerini kullanan koleksiyonun parçaları sadece moda değil, aynı zamanda performans odaklı ve sürdürülebilir. Adidas by Stella McCartney koleksiyonu yüksek performanslı bir geri dönüştürülmüş malzeme olan Primeblue ve yüzde 50 geri dönüştürülmüş içerikle yapılan yüksek performanslı bir iplik olan Primegreen'i kullanıyor.