Katy Perry, Açılış Gecesi Görünümü Anlam Yüklüydü
MODA

Katy Perry, Açılış Gecesi Görünümü Anlam Yüklüydü

Jackie Kennedy'nin ikonik estetiği, Ariana Grande ve Kim Kardashian'dan Prenses Diana'ya ve eski First Lady Melanie Trump'a kadar herkes tarafından benimsendi. Ancak açılış kutlamasında, eski First Lady'yi anan Başkan Yardımcısı Kamala Harris veya Biden a

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ocak 2021

Instagram gönderisinde Perry, görünüşün uluslararası bir barış sembolü olan bir güvercini çağrıştırdığını öne sürdü. Ama pop yıldızının, lacivert düğme detaylı kaşmir ceketi, korse ve yere kadar uzanan ipek saten bir etek (yine bu sefer vatansever bir yetenek için kırmızı olsa da düğme detaylarıyla) ile bir araya gelen Thom Browne'dan kış beyazı topuklu ayakkabısıyla da Jackie Kennedy'nin açılış görünümünü yansıtıyordu: Oleg Cassini, kocasının göreve başladığı günün erken saatlerinde giydiği uzun beyaz eldivenlerle eşleştirilmiş ve o akşamki açılış balosı için seçtiği çarpıcı, yere kadar uzanan resmi pelerini, Perry'nin silueti ile güncellenmiş bir versiyonunu hatırlatıyordu, ancak benzerlikler oldukça ortada.


Browne, kıyafetin ilham kaynağını doğrulamadı, ancak Town & Country'ye gönderdiği bir e-postada görünümü "sofistike" ve "abartısız" olarak nitelendirdi ve Perry'nin "yeteneğinin odak noktası olmasını" ve onun "parlamasını istediğini" dile getirdi.

Browne, "Bu olağanüstü günün küçük bir parçası olmak büyük bir onur," dedi. "Teşekkürler Katy… Teşekkürler Sayın Başkan."