Paris Haute Couture Moda Haftası Dijital Olarak Başladı
MODA

Paris Haute Couture Moda Haftası Dijital Olarak Başladı

Covid-19, Paris Haute Couture Haftası'nın İlkbahar / Yaz 2021 couture sezonunu dijital olarak ev sahipliği yapmaya zorlarken, resmi programda 28 moda evi yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ocak 2021

25 Ocak - 28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Haute Couture Haftası'nda Chanel, Dior, Giambattista Valli, Giorgio Armani Privé, Iris Van Herpen, Valentino ve Viktor ve Rolf gibi markalar bulunuyor.

Mevcut koronavirüs zorlukları, Jean-Paul Gaultier'i Sacai'nin Chitose Abe'nin tek seferlik couture koleksiyonunu ertelemeye ve Londra merkezli couture ve hazır giyim markası Ralph ve Russo'nun sunumunu iptal etmesine neden olsa da, beklenen birçok lansman hala var.

Kim Jones, 27 Ocak'ta Fendi Couture için kadın giyimine ilk kez İtalyan markanın web sitesinde ve sosyal medya kanallarında canlı yayınlanacak bir şovla başlayacak. Jones, Eylül ayında Fendi'de kadınlar için haute couture, hazır giyim ve kürk koleksiyonlarının sanat yönetmeni olarak atandı.

Alber Elbaz, Richemont ortak girişimi ile oluşturduğu AZ Factory markasıyla Fédération de la Haute Couture et de la Mode'un davetli bir konuk üyesi olarak modaya uzun zamandır beklenen dönüşünü yapacak. Elbaz'ın "günümüz kadınlarına gerçek çözümler" sunan yeni lüks markası 26 Ocak'ta ilk ürünlerini sunacak.