Armani Prive Couture İlkbahar/Yaz 2021
MODA

Armani Prive Couture İlkbahar/Yaz 2021

Giorgio Armani, Armani Prive Couture İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunda ölçülü şiirle, sevdiği şehir Milano'nun yeni keşfettiği çıplaklığını haute couture diliyle yorumladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ocak 2021

"Couture, moda tarihine dayanır. Yaratıcılığın ve terzilik becerisinin zirvesini temsil eder, ancak yalnızca çok az kişinin erişebileceği bir dünyadır. Bugün, İnternet demokrasisi aracılığıyla herkese ön sıradan bir koltuk sunabiliyoruz." diyor Giorgio Armani.

Giorgio Armani, Armani Prive Couture İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu hakkında "İçinde yaşadığımız zamanlar bizi evde kalmaya ve çok sınırlı bir sosyal hayata sahip olmaya zorluyor, ancak güzellik arayışı sonsuzdur. Bu koleksiyon da bununla ilgili." açıklamasında bulundu.

Armani Prive Couture İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu Giorgio Armani'nin yolculuğunun, özgürlük duygusunun, geçici trendlerden bağımsızlığının hikayesini anlatıyor. Milano'daki atölyesinin kalbi Palazzo Orsini'de ilk kez sergilenen, kıyafetlerin tasarlandığı ve şekillendiği bu Giorgio Armani Privé koleksiyonunda, mükemmellik arzusu, ışık ve renkte alınan bir zevk tespit edilebiliyor. Sonuç, Haute Couture'ün derin estetiğini genç nesile aktarıyor.

Armani, "bu tür yeni normal yaşam durumu" olarak adlandırdığı şeye atıfta bulunarak, "Çabuk uyum sağlıyorum, bu nedenle iş akışı sorunsuz ve kesintisiz oldu" ifadelerini kullandı.

"Diğer insanlarla bağlantı kurmayı gerçekten özlüyorum. Şimdi gerçek lüksün ne olduğunu anlamaya başlıyoruz: dışarıda yürüme, seyahat etme, arkadaşlarımızı ve sevdiklerimizi görme özgürlüğü. Olanların farkında olarak bunu dört gözle bekliyorum."

86 yaşındaki tasarımcının radarındaki tek şey bu değildi; "Aşı olacağım: Yaşlı bir vatandaş olarak benim görevim ve hakkım. Bunun olmasını bekliyorum ve dürüst olmak gerekirse sabırsızlanıyorum."