Christian Louboutin Çin Yeni Yılını Stil ile Karşılıyor
MODA

Christian Louboutin Çin Yeni Yılını Stil ile Karşılıyor

Parlak, vurucu ve eğlenceli bu koleksiyon bir gerçeği açıkça ortaya koyuyor: Christian Louboutin optimizmi tekrar masaya yatırıyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ocak 2021

Ay Yeni Yılı öncesinde, Çin burcunun 2021 yıldızı olan Ox'un başrolde oynadığı esprili kampanyası ile lanse edilen koleksiyon, sınırlı sayıda üretilen renkler ve malzemelerle Monmoc Donna loafer olmak üzere dört imza stili içeriyor. Ayrıca kadınlar için Loubishark Strass Donna spor ayakkabı ve erkekler için Louis Orlato ve Loubishark Strass spor ayakkabılar yalnızca Çin'e özel tasarlanıyor.

Yeni başlangıçları kutlamak amacıyla, Christian Louboutin'in Hot Chick modeli ve Vida Viva spor ayakkabısı gibi en ikonik siluetlerinin çoğu renk terapisiyle karşımıza çıkıyor. Maison'un yeni renk grubu Fizz'in başlangıcını belirten bu canlı ve iyi hissettiren turuncu rengi, 2021 için cesur bir stil ifadesi oluşturuyor. Koleksiyonu eğlenceli kılan yeni nano aksesuarlar artık ayakkabılara ve çantalara takılabilirken, Paloma el çantası ve ParisNYC bel çantası gibi yıldız stiller de Fizz renginin gücünü arkasına alarak tüm kıyafetlere neşeli bir renk patlamasının enerjisini katıyor.

Yeni bir yıl, yeni bir desen gerektirir, Maison'un bu son teklifiyle ilk defa karşılaşanlar hiç şüphesiz ki hayranı olacaklar. Lou Spikes yüksek bilekli spor ayakkabıda yer alan Saten Sapeur desen, benzersiz ve renkli bir patchwork efekti yaratmak için Maison'un arşivlerinden farklı kumaş, deri ve sanat eserlerinin soyut ve geometrik görüntülerini karıştırıp eşleştiriyor.

Ox Yılı, en azından şık bir yıl olacağına dair söz veriyor!