Londra Moda Haftası'nın Dijital Programı
MODA

Londra Moda Haftası'nın Dijital Programı

İngiliz Moda Konseyi, 19-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan geçici Londra Moda Haftası (LFW) programını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Ocak 2021

Gün sayısı azaltılan Londra Moda Haftası, İngiltere'nin mevcut karantina durumuna yanıt olarak yalnızca dijital gerçekleştirilecek.

LFW programı, 34'ü kadın giyim markası, 22'si erkek giyim, 29'u hem erkek hem de kadın giyim ve 10 aksesuar tasarımcısı olmak üzere 95 tasarımcıya ev sahipliği yapacak. Yalnızca online düzenlenecek etkinlik, İngiliz Moda Konseyi'nin Haziran 2020'de başlatılan platformu LFW'nin (Londan Fashion Week) dijital merkezinde gösterilecek.

LFW PROGRAMINDA ÖNE ÇIKANLAR
Bu sezonun öne çıkan olayları arasında Dunhill, Emilia Wickstead, Edward Crutchley, Simone Rocha, Temperley London, Central Saint Martins MA Fashion ve Victoria Beckham'dan koleksiyon lansmanları ve dijital etkinlikler yer alıyor.

Programda öne çıkan diğer konuklar arasında yaratıcı yetenek Ahluwalia, ART SCHOOL, Bethany Williams, Matty Bovan ve Richard Quinn bulunuyor.

İLK KEZ KATILANLAR
Bu sezonun resmi programında yeni olan isimler ise şöyle; Completedworks, Eirinn Hayhow, GEO, IA London, Kaushik Velendra, Labrum London, Mithridate, Olubiyi Thomas, Published By, Ray Chu, Tokyo James ve Yuhan Wang.

Satışların dijital olmasına rağmen, BFC bu sezon Londra Showroomları için 27 tasarımcıyı onayladı. Web sitesinde 100'den fazla ilave tasarımcı, markalarına tanıtımlar, en son meslektaşlar ve sosyal ile satış kanallarına bağlantılar içeren profil sayfalarını etkinleştirecek.