CFDA Moda Takvimini Yeniliyor
MODA

CFDA Moda Takvimini Yeniliyor

CFDA'nın Moda Haftası Programı, takvim dışı ve yurtdışında gösterilen Amerikalı tasarımcıları içerecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Şubat 2021

Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA) takvimi çok daha farklı görünmek üzere. Daha fazla Amerikalı tasarımcının yurtdışında Paris'te ve diğer şehirlerde gösterilmesiyle CFDA, New York Moda Haftası programını "Amerikan Koleksiyon Takvimi" olarak yeniden adlandıracaklarını ve hangi tarih veya şehirde gösterildiklerine bakılmaksızın tasarımcıları listeleyeceklerini söyledi.

CFDA Başkanı Tom Ford organizasyonun Amerikalı tasarımcıları New York Moda Haftası boyunca New York'ta göstermeye teşvik etmeye devam edeceğini ancak aynı zamanda küresel görünürlüğü genişletme ihtiyacını da kabul ettilerini açıkça belirtti. Daha fazla Amerikalı tasarımcının Avrupa ve Asya gibi kilit pazarlarda ve hatta birçok durumda takvim dışı gösterilmesiyle, CFDA moda takvimine daha demokratik bir yaklaşım benimsedi.

Geçen yıl CFDA, tasarımcıların koleksiyonlarını küresel koronavirüs pandemisinin hemen ardından sergiledikleri dijital bir platform olan Runway360'ı piyasaya sürdü. Runway360, Amerikan Koleksiyonları Takvimine entegre edilecek.