Louis Vuitton x Unicef
MODA

Louis Vuitton x Unicef

Louis Vuitton, Unicef ile iş birliği kapsamında ihtiyacı olan çocuklara fon sağlamak amacıyla, dört yeni ‘Silver Lockit’ bilekliği ile ‘Doudou Louis’ oyuncak ayıyı satışa sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Şubat 2021

#MAKEAPROMISE kampanyasını takiben, Louis Vuitton dünyada en savunmasız durumdaki çocuklara destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla UNICEF ile iş birliğine devam ediyor. Satın alınan her Silver Lockit ve Doudou Louis, Unicef'in en savunmasız durumdaki çocuklara su, temizlik, beslenme, eğitim, sağlık ve korunma hizmetlerine erişim sağlama çalışmalarını destekleme fırsatı sağlıyor. Aynı zamanda, Unicef'in bu eşi benzeri görülmemiş küresel sağlık, ekonomik ve sosyal kriz ortamında, her çocuk için uygun olacak sağlıklı dünyayı yeniden inşa edebilmelerine yardımcı, Covid-19 acil müdahale çabalarına katkıda bulunmaya da olanak sağlıyor.

Mükemmel renk uyumlu yeni 'Silver Lockit' bileklikler, pastel mavi, açık yeşil ve siyah renk seçenekleri sunuyor. İlk kez geri dönüştürülmüş gümüş ve organik pamuğu bir araya getiren Silver Lockit bileklikler, ikonik asma kilidi ile LV imza dairesel logosunu taşıyor. Pastel tonlardan oluşan gökkuşağı renkleri içindeki oyuncak ayı ise ilk kez tekstil formatında karşımıza çıkıyor. Organik pamuktan üretilen Monogram baskılı kumaşın sarmaladığı Doudou Louis, Monogram çiçekli mavi gözleriyle dikkat çekiyor.

'Silver Lockit' bileklikler ile Doudou Louis, bugün louisvuitton.com ve dünyada seçili Louis Vuitton mağazalarında satışa sunuldu.