Stockholm Moda Haftası Dijital Kadrosu Açıklandı
MODA

Stockholm Moda Haftası Dijital Kadrosu Açıklandı

9-11 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Stockholm Moda Haftası, yaklaşan dijital sezonu için "güçlü bir tasarımcı kadrosu" olarak adlandırdığı kadroyu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Şubat 2021

Üç günlük dijital moda etkinliği House of Dagmar, BLK DNM, Stand Studio, ATP Atelier, Swedish Stockings ve Weekday'ı içeren İsveç tasarımının en iyilerini sergilemeyi hedefliyor. Markalar, dijital ve canlı yayınlanan fiziksel şovlarda kadın giyim ve erkek giyiminde mevsimlerin ve kalıcı koleksiyonların bir karışımını sunacak.

Serideki diğer tasarımcılar arasında A Day's March, Beckman's College of Design, Chimi Eyewear, CMMN SWDN, Diemonde, Hope, Hunkydory, Ingy Stockholm, Jennifer Blom, Lugot, Lexington, Magniberg, Rodebjer, Self Cinema, Schnayderman, Skultuna, Stylein ve Susan Szatmáry bulunuyor.

İsveç Veliaht Prensesi Victoria, dijital etkinliği 9 Şubat'ta modada sürdürülebilirlik ve çeşitlilik üzerine bir konuşma ile açacak.

Stockholm Moda Haftası ayrıca şovları, etkinlikleri ve sahne arkası içeriğini dijital platformda yerel ve uluslararası basınla paylaşmak için Vocast ile ortaklık kurdu.