Stella McCartney 2021 İlkbahar
MODA

Stella McCartney 2021 İlkbahar

Stella McCartney İlkbahar 2021 koleksiyonu tamamen sürdürülebilir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Şubat 2021

A'dan Z'ye sürdürülebilirlik manifestosu ile hazırlanan Stella McCartney İlkbahar 2021 Koleksiyonu, markanın DNA'sına ve temel değerlerine odaklanarak, doğal özgürlük ve ilerici feminenlik kavramlarını tasarımlarla buluşturuyor.

Zamansız İngiliz terziliğini spor ve kullanışlı parçalarla bir araya getiren koleksiyon; açık mavi ve grinin doğal tonları, camel, krem, siyah ve beyazın yanı sıra pembenin öne çıktığı huzur veren nötr renk paleti ile dikkat çekiyor. Metalik altın ışıltılar, canlı suluboya ve monokrom çiçek desenleri koleksiyonun enerjisini yükseltirken, suni kürkler ve kahve tonları tasarımlara rahatlık katıyor.

Dönüştürülmüş kumaşlarla üretilen patchwork tasarımlar, biyolojik COREVA denimden tasarlanan pantolon ve tulumlar, doğa dostu viskon ve organik pamuk kullanımı, vegan ve hayvan haklarına saygılı alternatifler Stella McCartney'nin etik modaya bağlılığını gösteriyor.

Ünlü tasarımcının annesi Linda'nın doğal özgür ruhundan ilhamla tasarladığı canlı sulu boya ve tek renkli çiçek baskılı kısa midi elbise; ipek ve doğa dostu viskondan üretilen sıfır atık elbiseler, heykelsi formlu dış giyimler, İngiliz terziliğini yansıtan pantolon ceket takım, geleneksel örgü tekniklerinin modernize edildiği kaşmir trikolar, maskülen ve feminen zıtlıktan beslenen tasarımlar koleksiyonun gözde görünümleri arasında yer alıyor.