Rihanna ve LVMH Fenty'i Kapadı
MODA

Rihanna ve LVMH Fenty'i Kapadı

Kısa bir hikayenin sonu, en azından şimdilik.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Şubat 2021

WWD, Rihanna'nın lüks markası Fenty'nin rafa kaldırıldığını bildirdi. LVMH liderliğindeki marka, 2019'da Paris'teki bir pop-up mağazasında görücüye çıktı ve o zamandan beri giyimden ayakkabıya ve Amina Muaddi ile işbirliğine kadar bir dizi koleksiyon yayınladı.

Rihanna ve LVMH'nin, birlikte geçirilen iki yıldan b sonra Fenty'i durdurmaya karşılıklı olarak kabul ettikleri bildirildi. Holding, WWD'ye özel olarak, "Rihanna ve LVMH, Avrupa merkezli RTW faaliyetini daha iyi koşullar için askıya alma kararını birlikte verdiler" dedi. Fenty, 1 Ocak'tan bu yana sosyal medyada sessiz kaldı ve e-ticaret sitesi önümüzdeki haftalarda kapatılacak.

Karara rağmen, LVMH şarkıcıyı diğer iş girişimlerinde desteklemeye devam ediyor ve Fenty Beauty ve Fenty Skin'e odaklanmayı planlıyor. Buna ek olarak, Rihanna, LVMH'nin dahil olmak istediği başarılı iç çamaşırı markası Savage X Fenty'yi büyütmek için yatırımcılar arıyordu. LVMH, Rihanna'nın spor giyim ve daha pek çok şey için girişimde bulunmasına yardımcı olacak.

Fenty şimdilik rafa kaldırılmış olsa da, LVMH ve Rihanna'nın birden fazla projesi olduğu bildirildi.