Badgley Mischka Normale Dönüş Hayal Ediyor
MODA

Badgley Mischka Normale Dönüş Hayal Ediyor

Arkadaşlarla akşam yemekleri ve dışarı çıkılan geceler, Badgley Mischka'nın New York Moda Haftası'nda sunulan Sonbahar 2021 koleksiyonuna ilham verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Şubat 2021

Amerikan markası Badgley Mischka, mode severlerin tekrar özgürce sosyalleşebilecekleri bir dizi parlak elbiseyi sundu. Tasarımcılar Mark Badgley ve James Mischka, COVID-19 kısıtlamaları nedeniyle bu sezon çoğunlukla sanal olan etkinliğin bir parçası olarak, en sevdikleri New York restoranlarından birinde çekilen "the return to wonderful" videosuyla koleksiyonlarını paylaştılar.

İkili, pandemik kısıtlama yolculuğuyla birlikte, New York'ta geçmiş güzel zamanlara geri döndüklerini ve bunlara yakında geri dönmeyi umduklarını söyledi.

Badgley Reuters'a verdiği demeçte, "Geri dönüp New York gece hayatının ne kadar muhteşem ve ne kadar harika olduğunu - restoranlar, tiyatrolar, gece kulüpleri ve bunun ne kadar harika olduğunu ve tekrar ne kadar harika olacağını düşünmemizi sağladı" dedi.

Bu ayın başlarında çekilen videoda, siyah beyaz pantolon takımları, siyah ve gece mavisi kadife gece elbiseleri, büyük fiyonklarla süslenmiş, parıltılı metalik saçaklı elbiseler ve altın ve bronz saten pijama kıyafetleri giymiş modeller dikkat çekti.

Tasarımcılar, pandemi sırasında restoranları desteklemek için videoyu Keens Steakhouse'da çekmeyi seçtiklerini söylediler.

Badgley, "Normalden biraz daha erken çalışmamız gerektiğini fark ettik çünkü dünya çapında nakliye yapmak COVID kısıtlamaları ve her yerde yaşadığımız tuhaf hava nedeniyle çok zor, bu yüzden vaktinden biraz daha fazla plan yapmalıydık" dedi.

New York Moda Haftası bugün sona ererken. Londra Moda Haftası, yarın kendi sanal etkinliğini başlatıyor.