Lady Kitty Spencer Dolce & Gabbana Ailesine Katıldı
MODA

Lady Kitty Spencer Dolce & Gabbana Ailesine Katıldı

Dolce & Gabbana, Lady Kitty Spencer'ı küresel elçi olarak seçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2021

Lady Kitty Spencer, Dolce & Gabbana'nın yeni küresel elçisi oldu. Model ve aristokrat Lady Kitty Spencer'ın Dolce & Gabbana ile uzun süreli bir ilişkisi var; ilk olarak 2017'de Dolce & Gabbana podyumunda yürüdü ve yıllar boyunca lüks markanın çeşitli etkinliklerine katıldı.

Prenses Diana'nın yeğeni olan Lady Kitty Spencer markanın muhteşem ve efsanevi Alta Moda şovlarında düzenli bir ön sıra konuğu ve kırmızı halı görünümlerinde sıklıkla Dolce & Gabbana tercih ediyor.

Spencer, Floransa'daki çalışmaları sayesinde İtalyan kültürüne, üslubuna ve sanatına duyulan sevgi gibi Dolce & Gabbana ile karşılıklı tutkuları paylaşıyor. Kitty Spencer, "Dolce & Gabbana'nın küresel elçisi olarak atanmaktan gerçekten onur duyuyorum. Domenico ve Stefano hayatın harikalarını kutluyor: aile, neşe, güzellik, renk ve aşk." diyor.

"Onlarla çalışmak her zaman yeni bir deneyim, İtalyan kültürünü, sanatını, deneyimini ve yaşam tarzını yeniden keşfetmek için eşsiz bir fırsat. Parçalarını giydiğimde tutkularını hissediyorum ve kendimi en iyi halim gibi hissediyorum." diyor Kitty Spencer.

Domenico Dolce ve Stefano Gabbana ise "Kitty'yi büyük ailemize davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Karizması ve ışıltısı bizi hemen etkiledi." dedi.