Michael Kors'un 40. Yıl Koleksiyonu Yolda
MODA

Michael Kors'un 40. Yıl Koleksiyonu Yolda

Michael Kors 40. Yıl Koleksiyonunu 20 Nisan'da Sunacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2021

Michael Kors, 2021 Sonbahar/Kış için 40. yıl dönümü koleksiyonunu markanın sosyal ve dijital platformunda çok katmanlı bir dijital deneyim aracılığıyla 20 Nisan'da sunacak.

New York'un tiyatro bölgesinden canlı olarak Kors'un özel bir tanıtımı ile sabah 9'da dünya prömiyeri yapılacak. Michael Kors, zor durumdaki tiyatro bölgesini desteklemek için The Actors Fund'a bağış yapmayı planlıyor.

Yaşam boyu New York'lu ve tiyatro tutkunu olan Kors, 40. yıl dönümü vesilesiyle Broadway'e ışık tutmak ve şehrin en çok etkilenen tiyatro bölgesine destek veriyor. Kors, "21 yaşında başladığımda, 40 yıl sonra burada olacağımı ve koleksiyonumu tüm dünyayla paylaşacağımı hayal bile edemezdim." diyor.

Kors, "Hayatım boyunca sevdiğim şeyi yaptığım için şanslıydım ve bu kutlamayı benim için çok önemli olan ve desteğimizi kullanabilecek New York tiyatro topluluğunu vurgulamak için kullanmak istiyorum. Bu yıl dönümü koleksiyonunu paylaştığım ve beni ben yapan şehri kutlamaya devam ettiğim için minnettar ve heyecanlıyım." dedi.