Dahlia Bianca
MODA

Dahlia Bianca

Bianca Somer

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Şubat 2021

Sweatsuit'ler yılın trendi diyebiliriz. Sizin hayatınızda eşofman takımların yeri nedir?


2020 senesinde dolaplarımız satın alıp giyeme- diğimiz kıyafetlerle dolu... Birçoğumuz evden çalışıyoruz, sosyalleşemiyoruz, haliyle rahatlık birincil önceliğimiz olmuş durumda. En son ne zaman topuklu ayakkabı giydiğimi hatırlamıyorum bile.Açıkçası çaba harcamadan, rahat hissederek şık ve tarz görünebilmek istiyorum. O nedenle de hem evdeyken hem de sokağa çıktığım zamanlarda eşofman takımlarımı sıklıkla kullanıyorum. Evde kendimizi bakımlı ve iyi hissetmek için eşofmanları takım olarak da giyebiliyoruz ya da hoodie ile jean'i, eşofman altları ile tişörtleri veya gömlekleri kombinleyebiliyoruz. En azından ben öyle yapıyorum.

Koleksiyonda hangi detaylar ön planda?

Dahlia Bianca Sport koleksiyonumuzda gördüğünüz logonun da aslında içinde bulunduğumuz süreçteki ruh halimizi ve artan farkındalığımızı simgeleyen bir hikayesi var.Yuvarlak olmasının nedeni;hayata ne verirsen onu alırsın.Etrafındaki kelimeler de nasıl daha iyi insan olacağımızı anlatıyor aslında.Ambalajından kumaşına kadar her detayı ekolojik ayak izlerimizi azaltmak üzere tasarlandı, o yüzden 2020'nin bize öğrettiklerini çok güzel bir şekilde özetliyor.

Sizce bu pandemi ile öne çıkan bir trend mi, yoksa modada kalıcı mı?
90'ların sonunda Timberland bot üzerine Avirex mont, altına gri eşofman giyip kendimizi çok tarz hissettiğimiz bir dönemimiz vardı. Şimdi kumaş pantolon-ceket takımların içine hoodie giyip inanılmaz tarz görünebiliyorsunuz ya da eşofman takımın üzerine blazer ile gayet tarz olabiliyorsunuz. Eskiden ev kıyafeti dediğimiz eşofman artık boyut atlamış durumda, doğru parçalarla kombinlediğiniz sürece her şekilde giyebiliyorsunuz.