Meghan Markle, Limon Desenli Oscar de la Renta Elbisesiyle
MODA

Meghan Markle, Limon Desenli Oscar de la Renta Elbisesiyle

Meghan ve Harry, Archewell Audio için planlarını yeni bir video klipte anlattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Şubat 2021

Çiftin Kaliforniya'ya taşınması sayesinde Düşes Meghan, tüm yıl boyunca ilkbahara uygun stileri giyebilir. Canlı yayınlanan Spotify Stream On tanıtım videosunda Sussex Düşesi ve Prens Harry ikinci çocuklarını beklediğini duyurduğundan beri ilk kez halka açık bir şekilde ortaya çıktı. Klipte Meghan ve Harry, Kaliforniya, Montecito'daki evlerinin şık bir şekilde tasarlanmış oturma odasında oturuyorlar.Meghan, Oscar de la Renta'nın mavi, çiçek baskılı A-line bir elbisesini giyerken ve Harry beyaz düğmeli bir gömlek ve siyah pantolon giydi.

Aralık 2020'deki Archewell Audio duyurusunun ardından çiftin yayın devi için özel podcast'ler ve içerik üretmesiyle sonuçlanacak. Haberden bu yana ikili, Stacey Abrams, Brené Brown, Elton John, Deepak Chopra, James Corden ve Tyler Perry gibi bir dizi ünlü arkadaşının yer aldığı tatil temalı özel bir bölüm olan ilk podcast'ini yayınladı.

Hem Meghan hem de Harry videoda "İlham veren, meydan okuyan ve eğitici güçlü sohbetler yürütmek için podcast yapacağız" diyor. Meghan, "Belki duyulmayan sesleri yükseltebilmemiz ve insanların hikayelerini duyurabilmemiz için Archewell sesini oluşturduk" diyor. Harry duygularını yineliyor ve ekliyor: "Bunun en büyük kısmı, paylaşabileceğiniz ve herkesi bu güvenli alanda kendi zayıflıklarını paylaşmaya teşvik edebileceğiniz bu topluluğu yaratmak."