Bridgerton'ın İkonik Sözleri Sweatshirtlere İlham Oldu
MODA

Bridgerton'ın İkonik Sözleri Sweatshirtlere İlham Oldu

Bridgerton x Phenomenal işbirliği

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Şubat 2021

Regé-Jean Page fanıysanız, Bridgerton'dan ikonik '' I burn for you'' anı artık sweatshirtler ile ölümsüzleştirildiğini duymaktan heyecan duyacaksınız. Basın bültenine göre koleksiyon, küresel nedenlere ve kültürel sorunlara farkındalık yaratmaya kendini adamış kadın lider tarafından yaratılmış yaşam tarzı markası Phenomenal ile yeni bir işbirliğinde, "dizinin güçlendirilmiş kadın karakterlerini ve çeşitli oyuncu kadrosunu onurlandırmayı" amaçlıyor.

Bridgerton, toplumun sınırlı görüşlerine uymayan dinamik kadın karakterleri merkeze alarak, 2021'de göz kırpmadan izlediğimiz seride yer alan mesajı simgeliyor.

Koleksiyon, dört farklı görünümle piyasaya sürülüyor ve gelecekte daha geniş bir ürün yelpazesine de sahip olmayı planlıyor. Her sweatshirt, ünlü Lady Whistledown selamlaması, "Sevgili Okuyucu" da dahil olmak üzere seriden bir alıntı ve onun bir ifadesini içeriyor: "Bir skandal varsa, onu ortaya çıkaracağım."
Phenomenal, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yeğeni Meena Harris tarafından kurulmuş bir isim ve dört yıl önce kurulduklarından beri aktivist odaklı kampanyalar düzenliyorlar. Önceki kampanyalar "Olağanüstü Seçmen" ve "Olağanüstü Siyah" ifadelerine sahip ürünleri içeriyordu.

Bridgerton x Phenomenal işbirliği 24 Şubat Çarşamba günü saat 12: 00'de piyasaya çıkmıştı.