Hailey Bieber Konforlu Karantina Stiline Meydan Okuyor
MODA

Hailey Bieber Konforlu Karantina Stiline Meydan Okuyor

Deri takım elbie, başka söze yok. Konfor alanından çıkmaya bir davet gibi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Şubat 2021

Planımız esas olarak eşofmanlar üzerinden ilerliyor: Eşofman altı gibi hissettiren kot pantolonlar veya kaşmirden yapılmış eşofman altı, eşofman benzeri pantolonlar gibi listemiz uzar ve gider. Hailey Bieber tüm bunlara veda etti ve göze çarpan bir deri görünümüyle tam moda konforunu tercih etti. İnce kesim ten rengi takımını Christian Louboutin ile tamamladı ve aynı renkte mini bir saplı çanta ile eşleştirecek kadar ileri gitti. Artık stilettolarlar yürüyebilir miyiz? Kim emin olabilir ki?

Sakinleştirici bir renk içinde geniş paçalı pantolonlarla eşleştirilmiş keskin omuzlu ceket Magda Butrym imzalı. Bieber, son zamanlarda siyah deri blazer ve büyük boy kot pantolonlar da dahil olmak üzere pek çok kez Polonyalı tasarımcının imzasını taşıdı. Butrym, 1980'lerin şekillerine, 1990'ların şık kumaşlarına ve renklerine bir saygı duruşu niteliğindeki görünümüyle eş anlamlı hale geldi. Emily Ratajkowski ve Irina Shayk da aynı zamanda geniş omuzları ve ince belleri olan gösterişli ceketlerinin ve elbiselerinin de hayranı.

Butrym, koleksiyonlarını sessizce Paris'te sergileyen ve sektördeki etkisini yavaş yavaş gösteren markasını 2014 yılında piyasaya sürdü. Moda stilistinin koleksiyonu artık tüm dünyada satılıyor. Butrym, 2018'de BAZAAR UK'e verdiği röportajda, "Oldukça erken bir zamanda, gece kıyafetleri veya özel günler için harika seçeneklerin olduğu hissine kapıldım. Gündelik gardırop ise oldukça monoton ve düz görünüyordu." İlk amaç, görünüşte sıradan görünen bu tarzı yükseltmek ve temel parçalara biraz ruh vermekti. Her Pazartesi sabahını özel bir gün yapmak istedim. "

Belki de pazartesilerimizi biraz daha güzelleştirmek için ilham alabileceğimiz bir kombin.