Gigi Hadid Versace İle Podyuma Döndü
MODA

Gigi Hadid Versace İle Podyuma Döndü

Gigi Hadid, kızı Khai'yi dünyaya getirdikten sonra ilk kez Versace Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon sunumunda podyuma çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2021

Gigi Hadid, Bella Hadid, Irina Shayk gibi süpermodellerin yer aldığı Versace Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonu sunuldu. Gigi Hadid, doğumdan sonra ilk kez Versace defilesiyle podyumlara dönmüş oldu.

Hadid, gösteriyi özel dikilmiş etek takımı, tayt, kalın botlar ve biraz açık mavi göz farı ile siyah bir korse giyerek açtı ve uzun, siyah, şeffaf bir elbise giyerek kapattı. Kız kardeşi Bella Hadid'i de içeren diğer modellerin yanı sıra, podyumda bir dönüş yaptıktan sonra bir 3D labirentte de poz verdi.

Hadid, geçtiğimiz Eylül ayında ilk çocuğunu, uzun süredir aşk yaşadığı Zayn Malik ile paylaştığı Khai adında bir kız bebek dünyaya getirdi. Model en son bir yıl önce zaten hamileyken Paris gösterilerinde podyumda görülmüştü.

Bu gösteri, Versace'nin bu haftanın başlarında sona eren resmi Milano Moda Haftası takviminden ilk çıkışını gösteriyor ve marka en son koleksiyonunu kendi programına göre sunmayı seçiyor.

İkonik "Greca" motifinin çağdaş bir şekilde yeniden işlenmesini içeren koleksiyonda siyah, kahverengi gibi renklerin yanında "neon" renkler hem koleksiyonda hem makyaj detaylarında yer alıyor.