Bruno Mars x Lacoste: Ricky Regal Koleksiyonu
MODA

Bruno Mars x Lacoste: Ricky Regal Koleksiyonu

Lacoste ile güçlerini birleştiren Bruno Mars, ilk koleksiyonuna sıra dışı bir atıfta bulundu ve koleksiyona alter egosu olarak tanıttığı Ricky Regal adını verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mart 2021

Hayatın neşesi ve Midas'ın girişimci dokunuşlarından ilham alan Lacoste X Ricky Regal koleksiyonu, Bruno Mars'ın esrarengiz kişiliği ve farklı stilini, Lacoste' un ikonik spor ve lüks tarzıyla birleştirdi.

Koleksiyon hakkında konuşan Bruno Mars, "Geçmişte ortak çalışmalar yapmam istendiğim için çok şanslıydım, ancak her zaman yönergelerle birlikte geldi. Lacoste, "Bruno, istediğini yapabilirsin" diyen ilk ve tek markaydı. Miras moda evinden gelen böylesine yaratıcı özgürlüğe saygı duymak bir onurdu." diyor.

Özgürlük, spontane ve yaratıcılık. Bruno Mars, ilk yaşam tarzı markasını yaratmak için Lacoste ile güçlerini birleştirdi. Lacoste'un Kreatif Direktörü Louise Trotter ile ilk kez tanıştığı Los Angeles'ta başlayan bir işbirliği. Hayal gücünü serbest bırakan Amerikalı sanatçı, tarzı gösterişli ritim tutkusunu ve Timsah'a olan sevgisini temsil eden Ricky Regal'e hayat vermek için tüm sınırları zorladı.

Lacoste x Ricky Regal koleksiyonu, iki güçlü enerjiyi bir araya getirmekle ilgilidir: Mars ve Lacoste'un timsahı. Akıcı gömlekler ve pop eşofmanlarının etrafında yer alan seride; şortlar, polo tişörtler, tişörtler, pantolonlar ve çorapların yanı sıra ikonik bir çift pilot güneş gözlüğü bulunuyor.