Halle Berry, Kelebeklerle Kaplı Fit Vücuduyla Poz Verdi
MODA

Halle Berry, Kelebeklerle Kaplı Fit Vücuduyla Poz Verdi

Christian Siriano imzalı elbisesiyle Instagram'da "kırmızı halı anı arıyorum ✨" diye yazdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mart 2021

Halle Berry modayla yeniden eğlenmeye hazır. Oscar ödüllü oyuncu, tasarımcı Christian Siriano'nun imzasıyla göze çarpan bir elbiseyle görüntülerini ve videolarını paylatı. Poz veren Berry, üç boyutlu kelebek apliklerle süslenmiş şeffaf, file, uzun kollu bir üst ve hacimli, yere kadar uzanan bir etek giyerek göz alıcı görünüyordu.

Yazının yanında Berry, "Kırmızı halı anı arıyorum ✨ (Bu güzellik @csiriano tarafından tasarlanmıştır)" diye yazdı.
Son zamanlarda, Berry sosyal medyada hayranlarıyla daha açık iletişim kurar hale geldi, günlük fitness, kitap seçimleri ve kendini sevme ve güven yolculuğuna dair kısa bir bakış hikayesi paylaşıyor, hem de muhteşem moda anlarını sergiliyor.

Bu ayın başlarında Berry, BAZAAR.com ile hayatının daha fazlasını dünyaya göstermenin ve daha rahat olması için neler gerektiğini paylaştı. "[Instagram'da olmak] gerçekten özgürleştirici oldu. Uzun yıllar boyunca, gerçekten sosyal medyanın bir parçası olmadan önce, çoğu zaman medya kuruluşlarının makaleler yazacağını ve aynı hikayeyi döndürmeye devam ettiklerini hissettim" dedi. "Ve benim hakkımdaki hikayeyi ya yayınları için anlatmak istediklerini ya da sadece kim olduğuma dair sınırlı görüşlerini anlatmak için kullanıyorlardı. Artık sosyal medyayla, insanların benim hakkımda ne bildiğini ve onu nasıl sunduğumu kontrol edebiliyorum. Yaşlanmanın faydaların biri de artık hiç umursamamaya başlaman. "