Gucci'den 100. Yıl Koleksiyonu
MODA

Gucci'den 100. Yıl Koleksiyonu

Gucci'nin 100. yıl koleksiyonu 15 Nisan'da dünya çapında çeşitli dijital platformlarda bir kısa film aracılığıyla sunulacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2021

Moda ayı resmi olarak sona ermesine rağmen, Gucci bir sonraki pist gösterisini sunmak için resmi bir tarih açıkladı. Gucci'nin 100. yılını kutlayan yeni koleksiyonu 15 Nisan'da piyasaya sürülecek. Detaylar gizli tutulurken, Gucci kreatif direktörü Alessandro Michele, koleksiyona Aria adını verdi ve kısa bir film ile göstereceğini söyledi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Michele, her zamanki moda haftası takviminden vazgeçeceğini ve yılda sadece iki defile göstereceğini duyurdu. Ayrıca Gucci'nin diğer koleksiyonları için vizyonunu sunmanın yeni yollarını arayacağını söyledi.

Küresel koronavirüs salgınının ardından Gucci, en son koleksiyonlarını sergilemek için yenilikçi filmler yaratmaya odaklandı. Tasarımcı Kasım ayında Gus Van Sant'la birlikte yönettiği yedi bölümlük bir film serisini sundu. Koleksiyon, 16-22 Kasım tarihleri arasında GucciFest adlı yeni bir dijital moda ve film festivalinde gösterilen yedi bölüm boyunca yayınlandı.

Gucci'nin yaklaşan "Aria" koleksiyonu için filmi 15 Nisan Perşembe günü gösterime girecek.