Brandon Maxwell, Walmart Moda Markalarının Yeni Kreatif Direktörü
MODA

Brandon Maxwell, Walmart Moda Markalarının Yeni Kreatif Direktörü

Brandon Maxwell, Walmart'ın moda markaları Scoop ve Free Assembly'nin yeni kreatif direktörü oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mart 2021

Brandon Maxwell'in aklında yeni bir moda projesi var ve hayır, bu onun isim markasının önümüzdeki Sonbahar 2021 koleksiyonu ya da Lady Gaga ya da Jill Biden için yeni kıyafetler yaratması değil. Amerikalı tasarımcı, Walmart'ın moda markaları Scoop ve Free Assembly'nin yeni kreatif direktörü oldu.

Maxwell'in markasını ve estetiğini, yeni rolünde yapmayı umduğu ortalama bir kişi için daha ilişkilendirilebilir ve ulaşılabilir kılmak istemesi anlaşılabilir. "İçeri girme ve kendini özel hissetme deneyimi, bulunduğunuz yere veya gelirinize özgü olmamalıdır. Tasarımcı, markasının Instagram hesabında yayınlanan bir videoda, kendisini Longview, Texas memleketinin sokaklarında araba kullanırken ve stüdyosunda tasarım yaparken gösteren bir videoda, herkesin özel modanın sizi nasıl hissettirebileceğine erişebilmesi gerektiğini söylüyor.

CFDA Ödüllü tasarımcı da videoya yürekten bir altyazı ile eşlik etti. "Tanıdığım dünya ile geldiğim dünya arasındaki uçurumu kapatmak uzun zamandır hayalimdi ve bunu pek çok ihtiyacıma hizmet eden mağazada yapabilmek daha özel Sevgiler B." diye yazdı.

Maxwell, Walmart'taki yeni rolüne yeni başlıyor olsa da, tasarımcının ilk tam koleksiyonları (yılda dört kez tasarlayacak) 2022 Baharına kadar yayınlanmayacak.

Kendi markasının iki önemli yönünü kullanabileceği için rol Maxwell için iyi bir seçim gibi görünüyor: çok yönlülük ve trendler için keskin bir bakış (Scoops çoğunlukla trend odaklıyken, Free Assembly temel parçalara odaklanıyor). Göreve kendi moda anlayışını nasıl kattığını ve bundan sonra ne olacağını görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.