Ralph & Russo İflas Korumasına Alındı
MODA

Ralph & Russo İflas Korumasına Alındı

İflas ile karşı karşıya kalan Ralph and Russo'ya yeni yönetim atandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mart 2021

İngiliz couture ve hazır giyim markası Ralph and Russo, iflas korumasına alındı. Ralph & Russo, işin çöküşünden küresel Covid-19 pandemisini ve ardından gelen kilitlenmeleri sorumlu tutuyor.

Markanın Instagram'ında, kreatif direktör Tamara Ralph ve Ralph & Russo'nun CEO'su Michael Russo ortak bir açıklamada şunları söyledi:

"11 yıl sonra, Ralph ve Russo'nun bugün iflas korumasına alındığını duyurmak çok üzücü.

Bu zor karar, dünya genelinde perakende ekonomisi Covid-19 salgını tarafından kötü bir şekilde etkilendikten sonra işi yeniden yapılandırmak ve şirketin devam eden başarısını sağlamaya yardımcı olmak için verildi.

Dünyanın en seçkin lüks markalarından biri olarak pazardaki benzersiz konumumuzdan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Bu tamamen sıkı çalışma, kararlılık ve yaptığımız işe duyduğumuz sevgiyle başarıldı.

Niyetimiz, işin bu süre boyunca faaliyet göstermeye devam etmesi. İnanılmaz derecede sadık küresel müşterilerimizi ve harika personelimizi desteklemeye kararlıyız ki onlar olmasaydı bunların hiçbiri mümkün olmazdı.

Desteğinizle gelecek için umut ve iyimserlik içindeyiz."

2010 yılında kurulan Ralph ve Russo, piyasaya çıktığından beri kırmızı halıda ünlülerin tercihi oldu ve Sussex Düşesi Meghan Markle nişan fotoğraflarında tasarımcıların elbiselerinden birini giydiğinde uluslararası tanınırlık kazandı. Grup, Londra'dan Paris, Dubai ve Şanghay'a kadar çeşitli mağazalarda 300'den fazla personel istihdam ediyor.