Rosie Huntington-Whiteley, Yeni Ayakkabı Koleksiyonu için Kadın Girişimcilerden Esinlendi
MODA

Rosie Huntington-Whiteley, Yeni Ayakkabı Koleksiyonu için Kadın Girişimcilerden Esinlendi

Girişimci, Influencer, model ve anne, Gia Couture ile yeni ayakkabı koleksiyonunu çıkardı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mart 2021

Rosie Huntington-Whiteley'in markası onun kişisel tarzının bir yansıması. Modelin, 12,2 milyon takipçisi olan bir Instagram hesabı ve YouTube 'daki güzellik kanalı Rose Inc.'in de 201.000 abonesini var. Kısacası Whiteley aynı zamanda bir sosyal medya imparatorluğuna da sahip. Kişisel hayatını ya da günlük trafiğini pek paylaşmıyor, her şeyden önce o bir moda gurmesi ve birçoğumuz da aslında tam olarak bununla ilgileniyoruz. Bu durumun en son somut hali, geçtiğimiz yıl Influencer Pernille Teisbaek ile yaptığı Gia Couture ile olan işbirliği.

"Markalarla ilk kez yaklaşık 18 ay önce bir araya geldim ve Gia Couture'un kullandığı malzemelerin kalitesine gerçekten bayıldım. Barbara [Borghini] 'nin deri uzmanlarıyla yaptığı zanaatı hakkında daha fazla bilgi edindikçe her şeyin üretildiği Floransa'da, kadın kurucuları olan bir markadan ilham aldım, "diye açıklıyor Huntington-Whiteley.

Gia Couture ile yarattığı koleksiyonu için Whiteley, her biri doğadan ilham alan ve el örgüsü deri ve ahşap gibi doğal detaylara sahip düz ve topuklu sandaletler. Koleksiyon henüz FWRD.com'da satışa sunuldu.