Jenerasyonlar Arası
MODA

Jenerasyonlar Arası

Uzun yıllardır Omega’nın yüzü olan süpermodel Cindy Crawford’ın tahtını model kızı Kaia Gerber devraldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mart 2021

Annenizden aldığınız en iyi moda veya kariyer tavsiyesi nedir?
Annem her zaman içgüdülerimi takip etmemi söyledi ve bunu yaparak ne kadar ileri gittiğini görmek, bana onu dinlemem gerektiğini gösterdi.

Sosyal medya, moda endüstrisi için yeni bir araç. Siz bu platformu günlük hayatınızı paylaşmak için mi, markalarla bağlantı kurmak için mi kullanıyorsunuz?

Sosyal medyayı bir eğlence aracı olarak kullanmayı seviyorum. Dünyadaki filtrelenmemiş çok az şeyden biri olduğunu düşünüyorum ve insanlara gerçekte kim olduğumu göstermeyi seviyorum.

Bir saat, kişisel tarzınızı ifade etmenize nasıl yardımcı oluyor? Sizce genç kadınların hâlâ saate ilgileri var mı?

Günümüzün modern dünyasında saati söylemek için elbette bir saate ihtiyacınız yok.Ancak bir saate sahip olmanın çok özel bir yanı var. Benim jenerasyonumda bilgi eksikliği var bu konuda. Bu yüzden saat kullanmak ve o klasik bakışı geri getirmek benim için gerçekten önemli.

Omega saatlerinin beğendiğiniz yanı nedir?

Omega'yı özellikle onunla büyüdüğüm için seviyorum. Her zaman etrafımdaydı, benim için ailemin bir parçası gibi.


Stil ilhamınızı nelerden alıyorsunuz? Geçmişteki moda trendlerinden veya annenizin giydiği eşyalardan hiç ilham aldınız mı?

Sanırım tarzım karışık ve her yerden ilham alıyorum ama kesinlikle bazen annemin kıyafetlerini alıp, yeniden giymeye çalışıyorum.

Asla vazgeçemeyeceğiniz parça hangisi?

Beyaz spor ayakkabılarım olmadan yapamam.

Favori Omega anınız?

Omega'yı düşündüğümde ilk aklıma gelen, annemin kardeşimi ve beni Olimpiyatlar'a götürdüğü zamanlar. Her spor etkinliğine giderdik ve çok iyi zamanı geçirirdik.Annemin çalıştığını bile bilmiyordum; bir anda ortadan kaybolurdu, biz ise eğlenirdik. En sevdiğim anılar bunlar.

Ailece hepiniz bireysel olarak çok meşgulsünüz, birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz?


Evet,hepimiz gerçekten çok yoğunuz.Erkek kardeşim ve ben büyüdükçe hep birlikte zaman geçirmek zorlaştı. Bu yüzden bir araya geldiğimiz zamanı gerçekten önemsiyoruz. Aslında hepimiz oldukça çılgınız fakat çok ekstrem şeyler yapmaya çalışmıyoruz.Birlikte olduğumuz akşamlarda film izliyoruz,yemek yiyoruz,aynı odada olmak bile artık bizi mutlu etmeye yetiyor.