Dior ile Unesco Cinsiyet Eşitliği İçin Güçlerini Birleştiriyor
MODA

Dior ile Unesco Cinsiyet Eşitliği İçin Güçlerini Birleştiriyor

Dior, cinsiyet eşitliği konusunda Unesco ile iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Mart 2021

Dior ile UNESCO, benzersiz bir organizasyon için güçlerini birleştiriyor: Women @ Dior Dream For Change e-konferansı ile Dior, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir topluma bağlılığı konusunda verdiği sözü yeniliyor. UNESCO'nun simgesi amfi tiyatroda gerçekleşecek ve dijital olarak yayınlanacak bu özel organizasyon, Women @ Dior projesinin "Women Leadership & Sustainability" (Kadın Liderliği ve Sürdürülebilirlik) başlıklı 2021 eğitim yılı lansmanını ve programının 2020 mezunlarının diploma törenini kapsıyor.

25 ülkeden 1500 genç ve yetenekli kadın, cinsiyet eşitliği ve kişisel farkındalık gibi anlamlı temalar etrafında düzenlenen bu e-konferansa katılacak ve aralarında Goncourt Edebiyat Ödülü sahibi Leïla Slimani gibi isimlerin olduğu ilham verici seslere kulak vererek tüm dünyaya kız kardeşliğin gücünü gösterme adına benzersiz bir fırsat elde edecek.

Bu eşsiz deneyim 31 Mart tarihinde Türkiye saati ile 14:00'da womenatdior.com resmi internet sitesinin yanında UNESCO ile Dior'un YouTube kanallarından takip edilebilecek.