#FendiPeekaboo
MODA

#FendiPeekaboo

"Wild Untamed Naomi" adlı yeni video, Naomi Watt’ın New York'taki dairesinde geçirdiği özel bir anın hikayesi, FENDI Peekaboo ISeeU çantasıyla birlikte onun gizli ve şaşırtıcı yanını belgeliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mart 2021

Naomi kendi dünyasında vahşi ve görünmeyen tarafını, stresi ve kaygıyı serbest bırakmanın sevincini keşfederken, herhangi bir gün olarak başlayan bir günün evcilleşmemiş haline dokunuyor. Naomi, FENDI Peekaboo ISeeU çantalarının yardımıyla, sıra dışı olanın peşine düşüyor. Naomi'nin başlangıçtaki huzursuz ruh halini yansıtan hüzünlü enstrümantal müzik, atmosferi aydınlatan video sırasında Naomi ile dans eden ikili HUMANS'ın akılda kalıcı ve iyimser elektro-pop parçası "Beggin" e yer açıyor.


Kapsam olarak samimi ve ton olarak patavatsız olan video, FENDI'nin yaratıcı zanaatını ve eğlenceli ruhuyla oynayarak, içinde gizli güzellik olan FENDI Peekaboo çantasının ebedi anlatısını kutlarken hem de kendini sevmeye giden bir yolculuğun teması.

FENDI Sonbahar / Kış 2020-21 Koleksiyonunda ilk kez sunulan ikonik Peekaboo ISeeU, Naomi Watts'ın yer aldığı #FendiPeekaboo videosuyla hayat buldu, Mart 2021'in sonundan itibaren de tüm dünyada yayınlanacak.

Naomi Watts, kuşkusuz neslimizin en iyi oyuncularından biri. İki Akademi Ödülü adaylığı da dahil olmak üzere birçok etkileyici ödül kazandı; Alejandro Gonzalez Iñarritu'nun Sean Penn ve Benicio Del Toro'yla birlikte oynadığı 21 GRAMS'taki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ve dahası bu rol aynı zamanda SAG ve BAFTA'dan En İyi Kadın Oyuncu adaylığını da kazanırken Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Seyirci Ödülü'nü eve götürdü.