Rihanna, Hawaii Gömleği ve Yüksek Topuklar Giyiyor
MODA

Rihanna, Hawaii Gömleği ve Yüksek Topuklar Giyiyor

Market alışverişine giderken neden şık olmayalım ki?

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mart 2021

Beverly Hills'teyseniz, market alışverişleri bile yüksek moda anları gerektirebilir. Dün, Bristol Farms'ta Rihanna, West Coast'a özgü tarzını yansıtırken oldukça göz alıcı görünüyordu

Şarkıcının Celine imzalı, koyu pembe ve yeşil grafiklerle süslenmiş büyük boy Hawaii gömleği, Celine Homme x Tyson Reeder ilkbahar / yaz 2021'den. Günlük lüks yaklaşımını tamamlayan Rihanna, kot mini etek giydi ve lavanta moru topuklu ayakkabılarla dışarı çıktı. O gün için aksesuarları da artırdı: katmanlı altın halhallar, kalın altın zincir kolye, devasa yüzükler, siyah-beyaz kareli güneş gözlükleri ve hatta neon yeşili yüz maskesi.

LOOSE HAWAIIAN SHIRT WITH ARTIST PRINT Multicolor, Celine

Bu ayın başlarında, güzellik kraliçesi, bir sonraki büyük girişimini ortaya çıkarmak için bir adım daha attı, Fenty Hair. 3 Mart'ta resmileşen marka, saç rengi ve hatta saç parıltısının yanı sıra, şekillendirme ve düzleştirmeden tüm saç ürünlere kadar her şeyi kapsıyor. Yine de, markanın ne zaman lansman yapacağına dair henüz bir duyuru yapılmadı.

Rihanna'nın Fenty Beauty ve Fenty Skin markaları büyük başarılar elde etti ve gıpta edilen güzellik ürünleri haline geldi.