Sezonun Must-Have Parçası
MODA

Sezonun Must-Have Parçası

Kare burunlu ve bağcıklı sandaletler, bahardan yaza geçiş sezonunda bile must-have parçalar olacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Nisan 2021

Rosie Huntington-Whiteley'de bu modeli o kadar çok seviyor ki, onu ilk ayakkabı koleksiyonuna bile ekledi. Ünlü, Gia Couture ile birlikte dört çift sandalet çıkardılar. Koleksiyonundaki topuklar ahşap detaylarla tamamlanıyor.

Kare burunlu sandaletler, birkaç sezon boyunca tasarımcıların favori stil numarası oldu. Eğer daha önce 1990'ların modasından ilham aldıkları halleri, şimdi giderek daha fütüristik hale geliyor. Ayrıca bazı markalar zaman içinde test edilmiş çözümlerle de geri dönüyor. İlkbahar-yaz 2021 koleksiyonlarında kare burunlu ve bağcıklı sandaletler en popüler modellerden biri haline geldi. Birçoğu yalnızca Bottega Veneta ile aklımıza gelse de, bu bahar, diğer birçok marka benzer tasarımlar yarattı. Örneğin, Jacquemus.

@LEONIEHANNE

@HOSKELSA

Popüler modeli düz kot pantolon veya midi eteklerle birleştirmenizi önerebiliriz. Pek çok influencer, bu ayakkabıları bir ceketle tamamlıyor veya hatta rahat bir pantolon takımı ile tercih ediyor. Retroyu seviyorsanız, biraz vintage ilham alabilirsiniz. Gün boyunca, parlak sandaletleri rahat bir görünümle beraber kullanın. Bağcıklı kare burunlu sandaletler hemen hemen her stile uyum sağlarken, bahardan yaza geçişte rafa kaldırmanızın gerek olmadığı bir stil numarası olarak da yerini koruyacak.