Hailey Bieber, Santa Monica'da Mükemmel Midi Elbiseyle
MODA

Hailey Bieber, Santa Monica'da Mükemmel Midi Elbiseyle

Monokrom kraliçesi yine göze çarpan bir stil anı yarattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2021

Model, Santa Monica, Giorgio Baldi' de eşi Justin Bieber ile randevu gecesi için şık ve tamamen nude bir elbise giydi. Hailey, 1017 ALYX 9SM imzalı örgü askılı midi elbise ve Femme Los Angeles'dan uyumlu askılı stilettolar ile Bottega Veneta'nın bej kapitone el çantasını taşıdı. Model, stilinin yine doğal görünmesini de sağladı, ışıltılı ve parlak, ombre dalgaları zahmetsizce hazırlanmış gibiydi.

Bottega Veneta

Hailey verdiği son röportajların birinde, 2018'de (ve yine 2019'da) ünlü kocasıyla evlendiğinden beri ilgi odağı olmasına nasıl alıştığını anlattı.

Model, "Evliliğimizin başlangıcında, sadece saklanmak istedim. 'İnsanları bu yüzden ailemde istemiyorum. Herkes kafamın dibinde gibi hissediyorum.'' dedi. "Birinin bana, Instagram'daki herkese açık yorumları kapatmamın üzerine 'kesin ayrıldınız' dediğini hatırlıyorum. İnsanlar beni korkutuyor!''. Hailey ayrıca, Bieber ile genç yaşta evlenmelerine rağmen (21 ve 24 yaşlarındaydılar), bunu karar konusunda pişman olmadığını da ekledi.

"Romantik bir şey olmadan önce gerçekten çok uzun zamandır arkadaştık. Ama geleceğimize dair ne istediğimize karar vermiştik ve bunu biliyorduk," dedi. "Genç yaşta evlenmek istemekten, genç bir aileye sahip olmaktan ve beraber bir hayat inşa etmekten bahsetmiştik. "