2021 Met Gala İçin Yeni Tarih Belirlendi
MODA

2021 Met Gala İçin Yeni Tarih Belirlendi

2021 Met Gala'nın Eylül ayında gerçekleşeceği bildiriliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2021

Her yıl mayıs ayının ilk pazartesi günü düzenlenen MET Gala 2 yıldır küresel salgın nedeniyle iptal edildi. Ancak bu yıl MET Gala için yeni bir tarih belirlendi.

Moda dünyasının en büyük gecelerinden biri olan MET Gala'nın rötarlı olarak 13 Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor. The Metropolitan Museum of Art tarafından organize edilen MET Gala, 2020 yılında düzenlenseydi teması "About Time: Fashion and Duration" olarak açıklanmıştı.

Metropolitan Müzesi'nin basamakları dünyanın en büyük moda şovuna ev sahipliği yaparken aynı zamanda Costume Institute için bağış topluyor. Şimdiye kadar, 2021 galasının temasının ne olacağı veya kimin ev sahipliği yapacağı hakkında ek bir bilgi yayınlanmadı. Ancak son dönemin ünlü şairi Amanda Gorman'ın adı ev sahipliği yapacak isimler arasında geçiyor.

Page Six'e göre temanın Amerikalı moda tasarımcılarını kutlamak etrafında yoğunlaşacağı ve Tom Ford ve Amanda Gorman'ın etkinliğin iki başkanı olacağı da belirtiliyor.

Müze henüz bu ayrıntılardan herhangi birini onaylamadı, ancak geçen yılki etkinlik tamamen iptal edildi ve kırmızı halının ihtişamı henüz tam olarak geri gelmedi.