Chanel'in İkonik Çantasının Nasıl Yapıldığını İzleyin
MODA

Chanel'in İkonik Çantasının Nasıl Yapıldığını İzleyin

Chanel atölyesine adım atın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2021

Chanel kapitone el çantası dünyadaki en kısa sürede tanınan moda ürünlerinden biri. Ve şimdi, aksesuarı kutlayan güzel yeni bir film sayesinde atölyeye girip çantanın nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz.

Paris sokaklarında ve Chanel'in çantalarının yapıldığı Ateliers de Verneuil-en-Halatte'nin kalbinde çekilen film, çantanın üretimi için gereken adımlardan bazılarını gösteriyor. Bunlar şunları içerir: derinin seçilmesi, her parçanın kapitone edilmesi, ceplerin dikilmesi, çift C'nin kanadın altına dikilmesi, torba içinde torba tekniği kullanılarak elle montaj, metalin manuel olarak örülmesi Deri bir kurdeleyle iç içe geçmiş zincir ve çantanın imzası olan halkaların ve çift tokanın konumu.

Sofia Coppola'nın yönettiği bir filmde, Chanel'in en büyük ikonu olan 11.12 çantası, Carole Bouquet, Anna Mouglalis, Zoé Adjani, Louise de Chevigny ve Iman Perez'in kollarında kendini yeniden keşfediyor.

Yönetmen, Saint-Germain-des-Prés sokaklarında veya Pont-Neuf'ta 11.12'yi zarif ve rahat bir ortamda sahneliyor. Onun sözleriyle, "O çanta bir yıldız, tam bir kadınlık sembolü ve belli bir şekilde hissettiriyor."