Binbirdirek Sarnıcı’nda: Ceren Ocak Sonbahar/Kış 2021
MODA

Binbirdirek Sarnıcı’nda: Ceren Ocak Sonbahar/Kış 2021

Ceren Ocak, Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu, dijital platformlar üzerinden gerçekleşen Fashion Week Istanbul kapsamında sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2021

13-16 Nisan tarihleri arasında tamamen dijital platformlarda gerçekleşen Fashion Week Istanbul kapsamında, Ceren Ocak Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon filmi fashionweek.istanbul adresinde yayınlandı.

Yeni sezon tasarımlarında ilhamını korkusuzca ve saklanmadan yaşayan kadınlardan alan tasarımcı, koleksiyonundaki özel parçalarla özgür ve stiline güvenen kadınların tarzlarına bir kez daha ışık tutuyor.

Ceren Ocak bu sezon iddialı tasarım anlayışını cut-out detaylar, pliseler, volanlar ve asimetrik kesimlerle yansıtıyor ve 21 look'dan oluşan Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunda kadınsı formların yanı sıra oversize kesimli parçalar da dikkat çekiyor.

Gündüzden geceye rahatlıkla taşınabilecek ve deri, kaşe, gabardin ve yün kumaşların ön planda olduğu parçalara siyah, bej, ekru, gri tonlarının yer aldığı renk paleti eşlik ediyor. Ekru tonlarının yer aldığı parçalarda kullanılan vegan deri ise koleksiyonun en dikkat çekici özelliği olarak karşımıza çıkıyor.

Dilediği yerde, dilediği zaman, özgürce ve saklanmadan kendini gösteren kadınların ruhunu yansıtan, yönetmenliğini Oğuz Erel'in, prodüksiyonu ise 29ONproductions'ın üstlendiği Ceren Ocak Sonbahar/Kış 2021 kampanya videosu Binbirdirek Sarnıcı'nda çekildi.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmektedir.