Göz Alıcı Lüks: Nihan Peker Sonbahar/Kış 2021
MODA

Göz Alıcı Lüks: Nihan Peker Sonbahar/Kış 2021

Nihan Peker Fashion Week Istanbul’da Sonbahar/Kış’21/22 koleksiyonunu sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2021

Nihan Peker, ikinci kez dijital ortamda gerçekleştirilen Fashion Week Istanbul organizasyonunda koleksiyonunu sergiliyor.

Bir önceki dijital moda haftasında sergilediği çok ses getiren renkli, canlı koleksiyonunun ardından şimdi daha kendini iyi ifade ettiğini düşündüğü bu koleksiyon ile moda haftasında yer alıyor. Bir önceki defileden Olivia Palermo'nun giymesiyle büyük ses getiren kısa pembe elbisenin ardından bu koleksiyonda benzer stilde, daha enerjisi yüksek, volümlü sürpriz elbiseler var.

"Tanıtmaktan büyük gurur duyduğum ve heyecanlandığım bir koleksiyon oldu" diyen tasarımcı için özellikle tasarım süreci boyunca amaç modern kadını ve göz alıcı lüksü en iyi işçilikle sunan bir koleksiyon yaratmaktı. Bu yüzden Nihan peker koleksiyonları için 'pret-a-couture" diyebiliriz.

Bu koleksiyonda abartılmış formlar, volüm, renk ve şıklık var. Çok net bir abartı varken ama hala çok sade kalabilen şık bir koleksiyon.

Tasarımcının koleksiyonlarına özellikle ortadoğu ülkelerinden büyük bir ilgi var, çok yakın zamanda ounass.com'da sunulacak koleksiyon için bir çok göz markanın üstünde diyebiliriz. Şu an yaklaşık 10 farklı noktada koleksiyonlarını satışa sunan Nihan Peker, yakın gelecekte neden dünya modasında daha büyük bir rol oynamasın ki?

Ayrıca çok genç ve yaratıcı bir ekiple çekilen koleksiyon videosuyla moda haftasında yer alacak . Çok ihtişamlı bir atmosferde, uçuşan büyük kumaş bulutlarının arasında gördüğümüz model, koleksiyonun gerçek ruhunu yansıtıyor. Filmi izleyen herkes koleksiyonun gücünü hissedecek. Şimdi bunun tadını çıkarmanın ve koleksiyonu kutlama zamanı!