Kate Moss, Self-Portrait'in Merceğinde
MODA

Kate Moss, Self-Portrait'in Merceğinde

Pre-Fall serisinin yüzü Moss oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2021

CREATIVE DIRECTOR HAN CHONG PHOTOGRAPHER NIGEL SHAFRAN
ART DIRECTIONBEN REARDON
STYLIST MARIE CHAIX
MAKE-UP ISAMAYA FFRENCH
HAIR STYLISTGARY GIL

Sonbahar / Kış 2021 koleksiyonu için Bridgerton yıldızı Phoebe Dynevor'u seçen Self-Portrait, şimdi Sonbahar 2021 serisi için resmi kampanya yüzünü açıkladı. Bu sefer, Londra merkezli marka, fotoğrafçı Nigel Shafran tarafından mercek altına alınan koleksiyonu modellemesi için Kate Moss'u görevlendirdi.

Gloucestershire'da çekilen görseller, pandemi sonrası bir dünya için olan umudumuzu yansıtıyor. İkonik model, Self-Portrait'in elbise tasarımlarıyla doğal bir ortamda fotoğraflandı. Zahmetsiz silüetler, yumuşak dantel kumaşlarla vurgulandı.

Koleksiyon ve Moss ile olan ortaklığı hakkında konuşan tasarımcı Han Chong şunları paylaştı: "Bana Self-Portrait ruhunu kimin optimize ettiğini sorarsanız, o her zaman, Kate Moss. Yaşama duyduğu muazzam iştahı ve bulaşıcı eğlenceli ruhu, koleksiyonlarımı tasarlarken düşündüğüm kadınları karakterize ediyor; işte bu, çünkü özgürlük, zahmetsizlik, yaşamı kucaklama duygusu var. "

Süper model şunları ekledi: "Self-Portrait konusunda sevdiğim şey, birçok farklı kadına hitap eden benzersiz tarzı ve çok yönlülüğü. Han, modern kadın için tasarlıyor ve onun yaratıcı sürece yaklaşımını seviyorum. "