H&M x lemlem İş birliği
MODA

H&M x lemlem İş birliği

H&M, daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış rahat ve keyifli bir kadın koleksiyonu için Liya Kebede’nin lemlem’iyle iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2021

H&M, Etiyopyalı süper model, aktris ve kadın hakları savunucusu Liya Kebede tarafından kurulan kadın giyim markası lemlem ile iş birliğini paylaşmaktan heyecan duyuyor. Hem şehirde rahatlığa hem de anlık yaz kaçamağına hazır olan lemlem x H&M iş birliği, daha sürdürülebilir materyallerden üretilen, rahat, modaya uygun kaftanlar, koyu çizgili ve batik renklerde plaj kıyafetleri, takı ve aksesuarlar içeren bir kadın koleksiyonu. 20 Mayıs'tan itibaren satışa sunulacak lemlem x H&M koleksiyonu, seçili H&M mağazalarında ve hm.com'da online olarak satışa sunulacak.

Şık ama zahmetsiz bir estetik, kolay giyilen tasarımlar ve terzicilik detaylarına markanın ve tasarımcısı Kebede'nin kendi kişiliğinden yayılan modern bir zarafet de ekleniyor. Bu iş birliği için, lemlem'in parçalarında sıklıkla bulunan geleneksel el dokuması malzemeler şal, plaj kıyafetleri, üstler, şortlar, pantolonlar, mayo, takı ve aksesuarlara dönüştürüldü. Organik keten, geri dönüştürülmüş polyester ve Tencel ™ Lyocell de dahil olmak üzere daha sürdürülebilir malzemelerden üretilen neşeli parçalar, güneş sıcaklığında hafif ve havadar. lemlem'in imza çizgileri ve baskın renkleri, akışkanlık ve yumuşak dokularla beraber yer alıyor. Renk paleti mavi, beyaz, parlak turuncu, yumuşak pembe, neon tonları ve uçuk sarı tonları içeriyor. Ayrıca koleksiyonda, parçaların nesilden nesile aktarılabileceği fikriyle birlikte bir zamansızlık hissi var.

"H&M'in gerçekten harika iş birlikleri yaparak ön planda olmasını seviyorum. Yani lemlem için, bu iş birliği markalarından biri olmak gerçekten heyecan verici. Tam bir lemlem görünümü yaratmak için ilk defa koleksiyona takı da ekledik. Yaratıcı yanımla kampanyaya da dahil oldum, bu benim için çok eğlenceli ve özeldi çünkü çekimi kızımla beraber yaptık." diyor lemlem'in kurucusu ve Kreatif Direktörü Liya Kebede.

"Lemlem ile, Liya Kebede'nin de açıkça ve güzel bir şekilde somutlaştırdığı kolaylık ve zarafeti fark etmeden duramazsınız. Bu iş birliğinin her adımında Liya'nın yaratıcı katkısının olması harikaydı. Koleksiyona daha sürdürülebilir malzemeler eklemekten de gerçekten memnunuz ve bunu tüm dünyada piyasaya sürmek için sabırsızlanıyoruz."diyor H&M Tasarım Direktörü Maria Östblom.